Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ABF Kempen wordt liberoo Westerlo : "Een nieuwe stap in de ontwikkeling van het kantoor"

Liberoo Westerlo

Vanaf 23 oktober slaan  ABF Kempen en liberoo de handen in mekaar om een nieuwe fase in te luiden voor hun respectievelijke diensten. De samenwerking markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van ABF Kempen, dat vanaf nu door het leven zal gaan als liberoo Westerlo.

'Hetzelfde team, nieuwe mogelijkheden'

Klanten kunnen gerust zijn: het vertrouwde team van ABF Kempen blijft op post en garandeert dezelfde service en kwalitatieve aanpak als voorheen. Luc Van Lommel, mede-eigenaar van ABF Kempen zegt: “Deze samenwerking stelt ons in staat om te focussen op wat we het liefst doen – ondernemers door het fiscale oerwoud leiden en hen ondersteunen met hun financiële vraagstukken. Dankzij de ondersteuning van de centrale diensten van liberoo kunnen we ons nog meer focussen op onze klanten.”

Meer dan boekhouding

Dankzij de samenwerking met liberoo kunnen klanten nu ook gebruik maken van een uitgebreid pakket aan diensten. Naast boekhouding omvat dit ook ondersteuning in heel wat andere domeinen.

De kracht van samenwerking

Liberoo, onder leiding van CEO Bert De Bie, staat bekend om haar geïntegreerde aanpak en ontzorgt al meer dan 40 jaar kleinere ondernemingen in boekhouding, administratie, loon- en personeelsbeheer, verzekeringsadvies en juridisch advies. De Bie merkt op: “ABF Kempen, nu liberoo Westerlo, deelt onze visie van degelijke en persoonlijke begeleiding. Door onze krachten te bundelen, kunnen we de ondernemers nog beter ondersteunen en hen de vrijheid geven om te scoren in de zaken die ze écht graag doen”.

 

Over liberoo

"We geloven dat kleine ondernemingen echt grootse dingen doen. Dat passie het altijd wint van berekening. En dat vrijheid het meest kostbare goed is.

Daarom zorgen wij continu voor rugdekking in die zaken waar jij niet per se warm voor loopt. We bewaken persoonlijk je balans, calculeren de risico’s en tackelen de papierwinkel van jouw bedrijf met uiterste precisie. Zo krijg je als ondernemer meer tijd om te scoren met de zaken die je écht graag doet. Want dat doen wij zelf ook graag.

Wij zijn liberoo. En wij zijn allemaal weg van cijfers."

Over ABF Kempen

"Sinds haar oprichting heeft ABF Kempen zich gericht op kwalitatieve begeleiding van ondernemers op het gebied van fiscale en financiële dienstverlening. Als liberoo Westerlo zal het kantoor deze visie en dienstverlening voortzetten."

Liberoo Westerlo

Liberoo Westerlo

Liberoo Westerlo

Liberoo Westerlo

Liberoo Westerlo

Liberoo Westerlo

Liberoo Westerlo

Deel dit artikel